Góð sjóbirtingsveiði í dag 24.12

Posted by Mathias Jacobsen on 24. desember 2017

Mathias Jacobsen og félagar voru í veiðitúr í dag og setti í flotta fiska, sjóbirtinga eða haf urriða eins og þeir kalla hann í Danmörku. Jafnframt er regnbogasilungur að taka en einhver tug þúsund stykki sluppu úr eldiskví, en gefum honum orðið.

,,Glædelig jul. 🎄🎄En tur på kysten som tradition, og der var flex! Kent Andersen og Tim har virkelig fat i noget med den dorado! De kiggede ikke på mine fluer.. men en dorado på og bang! Den vil de bare ha’, også de blanke.. smed flere fisk.
Godt med kaos også da. 😂🐟

Tim Fisker :
Jeg var også efter regnbuer men måtte nøjes med 4 havørreder omkring mål og 1 lidt større mistet 😨


Merry Christmas. 🎄🎄 a walk on the coast as tradition and there was flex! Kent Andersen and Tim really got something with the dorado! They didn’t look at my flies.. but a dorado and bang! They just want that, too, the blank.. threw more fish.
Good with chaos too. 😂”

Posted by Mathias Jacobsen on 24. desember 2017

Comments

comments